Condițiile de livrare a produselor

Livrarea se va face prin serviciul rapid de curierat Fan Courier într-un termen de 3-5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii, în funcție de stocul produsului. Dacă produsul comandat nu este pe stoc, veți primi un telefon / e-mail prin care vi se va comunica noul termen de livrare.

Prețul de transport este de 19 lei. Pentru comenzi de peste 150 lei, asigurăm transport GRATUIT.

Condițiile de returnare a produselor

Clientul are dreptul să notifice în scris administratorul prin e-mail (office@papileon.ro) sau la telefon 0799.931.333 că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna bunurile în acelaşi termen de 14 zile, numai dacă acestea se prezintă în condiţii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile şi consumabilele aferente, adică acestea nu prezinta sub nicio formă semne de uzură.

Returnarea bunurilor se va face pe cheltuiala clientului. Se va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data returnării produselor. Suma înapoiata, cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă urme de folosire.