papioane in culorile anului 2021

Papioane în culorile anului 2021

În anul 2020, culoarea reprezentativă a fost Albastrul Clasic (Classic Blue). Acesta simbolizează calmul, încrederea și unitatea, precum și dorința unui sprijin fiabil și stabil.

În anul 2021, au fost alese 2 culori. Neutrul Ultimate Gray și Illuminating, o nuanță vibrantă de galben, semnificația fiind reînvierea speranței după vremuri tulburi.

Singurul an în care au mai fost preferate două nuanțe a fost 2016 – Rose Quartz și Serenity.

Alegerea de a include două culori în acest an a fost influențată de pandemie, căci acestea se completează reciproc și aduc vindecare.

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray, o nuanță liniștitoare care amintește de nisipul de pe plajă sau de fundațiile solide și stabile de beton.

PANTONE 13-0647 Illuminating, un galben strălucitor care evocă soarele cald, gustul revigorant al unei tarte cu lămâie sau spiritul vesel al verii.

Ultimate Gray este emblematic pentru elemente solide, dependente, care rezistă pentru totdeauna și asigură o fundație fermă. Însumează culorile pietrelor de pe plajă și ale acelor elemente naturale a căror aparență, influențată de vreme, subliniază abilitatea de a rezista testul timpului. Ultimate Gray asigură liniște, încurajând sentimente ca stabilitate, calm, rezistență. Griul este excelent în combinații, în loc de negru, cu absolut orice altă culoare, ca și non-culorile. Până la urmă, este chiar compus cromatic din alb și negru. Și deschide multe alte culori închise cu care este combinat, spre deosebire de negru.

Illuminating este un galben luminos și vesel, sclipind cu vivacitate înspre o nuanță călduroasă de galben impregnată cu putere solară. Deși pare o culoare greu de combinat, acest galben nu este chiar de evitat, ci din contră, este mai ușor să-l potriviți cu alte nuanțe decât ați crede! Cele două culori alese pentru anul 2021 se pot combina între ele, cu succes.

În continuare, vă propunem modelele noastre de papioane în culorile anului 2021: